Niet een norm, maar dé norm.

Wij zijn NEN-gecertificeerd

NEN 8048-1:2013

Onlangs hebben wij het certificaat NEN 8048-1 behaald. Dit betekent dat wij als schuldhulpverleningsorganisatie voldoen aan de onafhankelijk gestelde eisen voor schuldsanering op het gebied van schuldbemiddeling en betalingsregelingen.

Sinds een aantal jaren is Draad Advocaten actief op het gebied van schuldbemiddeling. Met Draad voor Schuldsaneringen zijn we erop gericht onze klanten te helpen en de vicieuze cirkel te doorbreken. Wij zijn een professionele organisatie op het gebied van schuldhulpverlening, zowel tegenover opdrachtgevers en cliënten, maar ook voor schuldeisers. Daarom is deze certificering een waardevolle toevoeging. We kunnen onze klanten nu nog beter van dienst zijn.

De NEN (Normalisatie En Normen) ontwikkelt normen waarin afspraken over werkwijzen, diensten en producten worden vastgelegd. De NEN 8048:1-2013 beschrijft de normatieve eisen die worden gesteld aan schuldhulpverleningsorganisaties. De norm heeft betrekking op het primaire proces van de schuldhulpverlening.

Neem contact op

Neem contact op